DEMON Motorna ledjna prskalica – Atomizer – 14L

ID: 5104

19.990 RSD

Motorna ledjna prskalica DEMON 14L. Motorna ledjna prskalica DEMON je prenosivi, fleksibilan i veoma efikasan alat za zaštitu bilja.  Može se koristiti za zaštitu bilja od bolesti i štetočina u vrtovima, parkovima, zasadima, njivama itd. Kontrola pritiska mlaznica će omogućiti prskanje različitih vrsta biljaka, čak i na teško dostupnim mestima, to je idealna zamena za ručne prskalice.  Visoke performanse – oko 4 litre tečnosti po minuti!  Većina komponenti prskalice je napravljena od lakih legura aluminijuma i plastičnog materijala koji ga čini laganim i otpornim na koroziju, uredjaj je veoma lak za rukovanje.

Dizajn dimenzije i kontrole

  • Dizajn alata koje morate da nosite na vašim ledjima mora biti specifičan i ergonomičan kako bi vaše telo izdžalo njegovu težinu, upravo Vam to pruža Demon motorna prskalica/atomizer. Anatomski oblikovana pena ugradjena u ledjni nosač, omogućava da nosač prirodno prijanja vašim ledjima.
  • Što se tiče korišćenih materijala, malo toga se promenilo, koristi se ojačana plastika koja treba da Vam da koliku toliku zaštitu od mehaničkih udaraca. Većina delova prskalice je izradjena od lakih aluminijumskih legura, sa tim razlogom težina prskalice ne prelazi 12kg, zbog toga ova prskalica spada u rang lako prenosivih alata.

Performanse:

  • U Evropi model koji će biti dostupan na tržištu dolaziće sa motorom 1,9 KS, koji omogućava visoke performanse u prskanju,  horizontalno prskanje i domet  maksimalno 12m.
  • Atomizer u kombinaciji sa motorom od 1,9 KS  daje odlične performanse u njegovom cenovnom rangu, što je odlično, jer prskalica garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Pritisak je pri korišćenju stabilan i bez opadanja, motor od 1,9 konjskih snaga pobrinuo se za to.

Dodatne informacije

–   Motor: Dvataktni sa vazdušnim hladjenjem

–   Snaga motora: 1,9 KS

–   Max broj obrtaja motora bez opterećenja: 7.500 o/min

–   Zapremina motora 50,3 cm3

–   Maksimalni raspon 12m

–   Kapacitet rezervoara za tečnost 14L

–   Gorivo : mešavina 1 : 50 ( 2% sa polusintetičkim uljem)

–   Kapacitet rezervoara za gorivo 1,4L

–   Težina 12kg

–   Snaga izduva 3,8 KW

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DEMON Motorna ledjna prskalica – Atomizer – 14L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretražite

Pronađite savršen nameštaj za Vaše dvorište!