Suncobran zglobni – GRENADA narandzasti

ID: 191

10.400 RSD

Nema na zalihama

Suncobran zglobni – GRENADA narandzasti

Suncobran je idealan pratilac za vrele sunčane dane i pogodan da se sklonimo od štetnih UV zraka. Čak i kada biramo kafić ili restoran koji ima baštu gledamo mesto pod suncobranom. Na plaži retko ko se osmeli da bude nezaštićen, odnosno bez suncobrana. Zbog svoje sve šire primene i mi smo proširili našu ponudu te sada možete naći za sve prilike: suncobran za plažu i bazen, suncobran kao deo ugostiteljske opreme, suncobran za dvoršte i terasu, suncobran sa zglobom, jeftini suncobrani, u raznim bojama, veličinama, platneni suncobrani, kvadratne, delux, okrugle, a uveli smo u ponudu i plastični stalak za suncobran i ogradu od trske.

Suncobran zglobni Grenada narandžasti poseduje lako podesivi zglob koji Vam može najzad uneti apsolutnu zaštitu od Sunca u dvorište ili baštu. Uživajte pod kupolom suncobrana koji će Vam pružiti hladovinu.  Čak tri metra u prečniku je sasvim dovoljno da Vas zaštiti od sunca a narandžasta boja će Vam osvežiti dvorišni prostor i opustiti Vas.  Konstrukcija je od metala koji obezbeđuje stabilnost sa ručicom za lako podešavanje visine i nagiba. Platno zasene je od poliestera otpornog na sve vremenske prilike.

Zglobni, Viseći ili Banana Suncobran, dizajniran tako da, obezbeđuje maksimalnu iskorišćenost natkrivenog prostora jer se nosač nalazi izvan pokrivača. Banana suncobrani su idealni za manja ili velika, pametno iskorišćena, dvorišta. Prečnik suncobrana je 2.7 metara, a visina preko svega je 2.5 m. Postolje se sastoji iz dve ukrštene metalne profilisane poluge koje poseduju otvore za učvršćivanje šrafovima za podlogu. Postolje je potrebno dodatno učvrstiti.

Dodatne informacije

Dimenzija aluminijumske uspravne šipke

48mm;

Dimenzija aluminijumske savijajuće šipke

42mm;

Dimenzija metalne šipke rebara

12x18mmx8kom;

Suncobran zglobni – GRENADA narandzasti

Budite u spremni za leto i uživajte u vašem dvorištu ispod ovog elegatno dizajniranog suncobrana.

Karakteristike:

  • Prečnik suncobrana: 270cm;
  • Dimenzija aluminijumske uspravne šipke: 48mm;
  • Dimenzija aluminijumske savijajuće šipke: 42mm;
  • Dimenzija metalne šipke rebara: 12x18mmx8kom;
  • MaterijalPoliester 180g/m2

Pored ovog, nudimo širok asortiman suncobrana raznih dimenzija i boja po pristupačnim cenama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Suncobran zglobni – GRENADA narandzasti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretražite

Pronađite savršen nameštaj za Vaše dvorište!