Multifunkcionalne tablete 20g – 400g

ID: 6170

699 RSD

Nema na zalihama

Dezinfekcija vode u bazenima
Kod prvog punjenja bazena za kupanje sa vodom, mora se izvršiti šok tretman vode sa povećanom količinom hlornog granulata (Natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u količini od 100 do 200 g/10 m³ vode. Nakon šok hlor tretmana, potrebno je održavati optimalan kvalitet vode sa MULTI POOL TABLETOM 20 g, da bi količina slobodnog hlora bila uvek 0,3-0,6 mg/l. MULTI POOL TABLETA 20 g sadrži stabilizovani hlor, koji se rastvara 7 do 8 dana, a slobodan hlor vrši oksidaciju vode i ubija prisutne mikroorganizme. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od
7,2-7,6.MULTI POOL TABLETE 20 g pogodne su za razne tvrdoće vode, stabilne su i otporne na dejstvo sunčeve svetlosti i toplote, pa se upotrebljavaju u otvorenim i zatvorenim bazenima.

DOZIRANJE:U posudu skimer ili direktno u bazen dodaje se jedna MULTI POOL TABLETA 20 g na svakih 2 m³ vode. Tableta se sporo rastvara i štiti bazen 7 do 8 dana od mikroorganizama. Ako je temperatura vode iznad 25°C, dodaju se dve MULTI POOL TABLETE 20 g, na svakih 2 m³ vode.Vršiti svakodnevnu kontrolu vrednosti aktivnog rezidualnog hlora, koji u bazaneskoj vodi treba da bude 0,3-0,6 mg/l.

Dodatne informacije

MULTI POOL TABLETA je sredstvo za dezinfekciju vode u bazenima za kupanje. To je sporotopeća hlorna tableta, sa produženim baktericidnim delovanjem.

MULTI POOL TABLETE su multifunkcionalne, 5 u 1:

  • Dezinfekcija vode u bazenima
  • Flokulant – sredstvo za bistrenje vode
  • Algacid – sprečava stvaranje algi
  • pH – ne utiče na promenu pH rastvora
  • Inhibitor korozije

100 g tableta sadrži:

  • 93,7 g simklozen (trihloroizocijanuronska kiselina)
  • 1,5 g bakar sulfat pentahidrat
  • aluminijum sulfat

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Multifunkcionalne tablete 20g – 400g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretražite

Pronađite savršen nameštaj za Vaše dvorište!